Prøv Bælgkompagniets lækre linsesmåkager. Småkagerne er både delikate i smag og konsistens. Linserne giver småkagerne en lækker struktur og en rund smag.
Opskriften er på 30 småkager.
Ingredienser:
1 dl fint hakkede mandler
2 dl hvedemel
1 dl ærtemel
1 tsk bagepulver
1 tsk citronsaft
2 tsk vaniljesukker
1 dl sukker
1 dl let kogte røde eller grønne linser (20 minutter)
100 g smør
2 æg
Fremgangsmåde:
1. Kog linserne i ca 20 minutter.
2. Bland alle ingredienserne i en skål og rør med en håndmixer til det er en ensartet masse.
3. Sæt på køl i 1/2 time.
4. Lav små “toppe” af dejen med to skeer og lig dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
5. Bag småkagerne i ovnen ved 170 grader i ca. 15 minutter eller til de er lysebrune i kanten.
6. Køl småkagerne af på en bagerist.
7. Kom dem i et glas eller dåse når de er helt kolde.
Velbekomme!