Fri fragt ved køb over 199 kr. | Få 10% med koden “2025” 

Stenalderbrød med linser

Stenalderbrød med økologiske danske linser

Har du lyst til et mættende og næringsrigt brød fyldt med proteiner og gode fedtsyrer? Vores opskrift på stenalderbrød med linser er et lækkert alternativ til klassisk brød – perfekt til både morgenmad, frokost eller som en sund snack. Med danske økologiske linser får du ekstra smag og en skøn konsistens.

Ingredienser

100 g græskarkerner

100 g danske økologiske røde og/eller grønne linser

100 g hasselnødder groft hakket

150 g mandler groft hakket

100 g solsikkekerner

50 g sesamfrø

1 tsk bagepulver

0,5 dl rapsolie

3 æg

200 g hytteost

Fremgangsmåde

  1. Kog linserne i letsaltet i vand i 15 minutter og hæld herefter vandet fra.
  2. Kom alle ingredienserne i en skål og rør det grundigt sammen, så det hele bliver jævnt fordelt.
  3. Hæld brødblandingen i en bageform med bagepapir (kræver en form på ca. 1-1,5 liter).
  4. Bag brødet i midten af ovnen i ca. 1 time ved 160 grader.

Tip

Stenalderbrød med linser smager fantastisk med et lag smør, som base til din yndlingssandwich eller sammen med en gavmild skive Gammel Knas. Det er også perfekt som et hurtigt og sundt mellemmåltid.