Fri fragt ved køb over 199 kr. | Få 10% med koden “2025” 

Honningristet müsli med linser

honningristet granola musli med linser

Vi præsenterer en lækker og næringsrig opskrift på honningristet müsli med linser – et sundt alternativ til den klassiske morgenmad. Denne müsli kombinerer sprødhed, sødme og et højt indhold af protein og kostfibre. Med linser som hovedingrediens får du en sund start på dagen, der også mætter godt. Opskriften er nem at følge og giver en portion, der kan holde til hele ugens morgenmåltider.

Ingredienser

300 g danske økologiske røde og/eller grønne linser

50 g quinoa

200 g grovvalset havregryn

50 g solsikkefrø

50 g græskarkerner

50 g mandler grovhakket

50 g hasselnødder grovhakket

200 g honning

20 g smør

Fremgangsmåde

  1. Linser og quinoa skylles og koges i ca. 15 min. Herefter hældes vandet fra.
  2. Alle ingredienser blandes grundigt sammen og fordeles på 2 bageplader.
  3. Müslien ristes i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 30 minutter. Den vendes løbende 2-3 gange.

Tip:

Den honningristede müsli med linser smager fantastisk serveret med neutral yoghurt eller skyr. Prøv at tilføje friske bær, som blåbær eller hindbær, eller skiver af moden banan for ekstra sødme.

Med denne opskrift får du ikke kun en sund og velsmagende morgenmad, men også en skøn måde at bruge linser på i nye sammenhænge. Velbekomme!